Transport frigorific marfuri alimentare

Asiguram transport frigorific, transport marfuri alimentare ce necesita refrigerare, oriunde in Romania.

Suntem o firma de transport cu experienta in domeniu, asiguram calitatea si integritatea marfii la fiecare livrare. Intotdeauna produsele dumneavoastra vor ajunge la destinatie in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp, toate dubele frigorifice avand in dotare termograma pentru a putea face dovada ca marfa dvs. a fost transportata la temperatura optima.

Dubele frigorifice sunt ideale pentru a fi inchiriate de firmele de catering, florarii sau  diverse companii care au nevoie pentru a transporta marfuri intr-un mediu rece.
De asemenea, ele pot fi inchiriate si pentru a fi tinute vara pe post de frigider la diferite evenimente, petreceri, spectacole, fiind echipate cu doua agregate, unul care functioneaza cand este motorul pornit si altul care fuctioneaza la priza ca un frigider normal la 220V sau 380V.

Cu ajutorul dubelor frigorifice putem transporta si produsele congelate, pe distante lungi, in Romania si chiar strainatate. Intelegem natura foarte delicata a fiecarui transport si facem totul astfel incat sa ajunga la destinatie in timp util. Controlam temperatura pentru ca orice transport sa ajunga in stare identica cu cea de la plecare indiferent ca transportati carne congelata, peste congelat sau inghetata.

Este foarte important ca produsele congelate sa ajunga in magazine in aceiasi stare si la aceiasi calitate. Din acest motiv, toate dubele frigorifice din parcul nostu auto sunt dotate cu diagrama pentru a putea face dovada temperaturii, in special vara cand temperaturile sunt ridicate.

Igienizarea spatiului unde se transporta marfa se face dupa fiecare transport de o firma specializata in acest domeniu, folosind produse de dezinfectare si igenizare speciale pentru autoutilitarele ce transporta produse alimentare.