Importanta transporturilor frigorifice

Transportul frigorific reprezinta o mare parte a industriei alimentare la nivel mondial. Acest tip de transport solicita mai mult combustibil decat in cazul transportului de marfa si implicit costuri mai mari deoarece este nevoie de energie pentru a mentine duba de transport rece în timpul transportului, mai ales in cazul in care sunt necesare temperaturi de inghet.

Este vital insa ca produsele alimentare precum peste, carne, produse lactate sa ajunga in magazine in aceiasi stare si la aceiasi calitate.

Din acest motiv, toate dubele frigorifice din parcul nostu auto sunt dotate cu diagrama pentru a putea face dovada temperaturii, in special vara cand temperaturile sunt ridicate.

Cei mai mulți utilizatori de transport frigorific sunt companii si instituții.

Spitale si institutiile medicale de cercetare se bazeaza pe acest tip de transport pentru materiale medicale de specialitate, cum ar fi vaccinuri si medicamente, in timp ce cercetatorii stiintifici folosesc transportul frigorific pentru a transporta anumite produse chimice si materiale care sunt vulnerabile la variațiile de temperatura.

 

Va ajutam cu un transport?

✆ 0764 166 166