Ce sunt dubele frigorifice?

Ce este o duba frigorifica?

Termenul de „dube frigorifice” se refera la o autoutilitara sau van, echipat cu sisteme de refrigerare, ce pastreaza produse sau alimente perisabile, la o temperatura controlata pe durata unei calatorii, pentru a le mentine in stare proaspata.
In acest tip de transport pot fi incluse produse alimentare, flori, medicamente si alte bunuri care nu pot fi transportate la temperatura camerei sau în conditii de caldura, in special in timpul lunilor de vara.

Sistemul de racire functioneaza in mod independent, chiar si atunci cand masina nu este in miscare temperatura in interioul dubei frigorifice unde se transporta produsele ramane constanta.

Dubele frigorifice sunt ideale pentru a fi inchiriate de firmele de catering, florarii sau  diverse companii care au nevoie pentru a transporta marfuri intr-un mediu rece.
Produsele alimentare trebuie sa fie mentinute la o temperatura constanta rece in special vara  a le pastra in stare buna.

Florile sunt de asemenea, transportate în acest fel pentru a preveni ofilirea, ele pot fi stocate in aceste dube frigorifice si scoase atunci cand este nevoie pentru a le mentine proaspete.